Bugarski defanzivac pregovara sa Zvezdom

Izvor: NaDlanu.com, 03.Jul.2013, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarski defanzivac pregovara sa Zvezdom

Bugarski defanzivac Kostadin Stojanov (24), koji je zbog nediscipline odstranjen iz CSKA iz Sofije, došao je u Beograd na pregovore sa Crvenom zvezdom.

Na eventualnom prelasku odbrambenog fudbalera, koji igra na poziciji levog beka, ali može i na svim ostalim mestima u defanzivnoj liniji, posreduje bivši izvršni direktor bugarskih "armejaca" - Dragoljub Simonović Duci. On je pratio igre Kostadina Stojanova i pomoći će mu u vezi dogovora saradnje sa beogradskim crveno-belima. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Prema nezvaničnim informacijama, Stojanov je prošao medicinske preglede i očekuju ga završni pregovori sa čelnicima Crvene zvezde oko uslova saradnje. Kako navode Bugari, novi trener crveno-belih Slaviša Stojanović održaće sastanak sa Stojanovim i Simonovićem u vezi dolaska 28-godinšnjeg defanzivca.Izvor: Sportal.rs Na eventualnom prelasku odbrambenog fudbalera, koji igra na poziciji levog beka, ali može i na svim ostalim mestima u defanzivnoj liniji, posreduje bivši izvršni direktor bugarskih "armejaca" - Dragoljub Simonović Duci. On je pratio igre Stojanova i pomoći će mu u vezi dogovora saradnje sa beogradskim crveno-belima. Prema nezvaničnim informacijama, Stojanov je prošao medicinske preglede i očekuju ga završni pregovori sa čelnicima Crvene zvezde oko uslova saradnje. Kako navode Bugari, novi trener crveno-belih Slaviša Stojanović održaće sastanak sa Stojanovim i Simonovićem u vezi dolaska 28-godinšnjeg defanzivca.Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=104623

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.