Bufonova istorija, čestitka od legende! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2015, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufonova istorija, čestitka od legende! (foto)

Veliki Điđi Bufon je večeras proslavio i jubilej pošto se nalazi u startnoj postavi reprezentacije Italije.

Ovakve brojke će vas naterati da se divite ovom čoveku.

Jasno je bilo i pre objavljene startne postave Italije da će Đanluiđi Bufon biti na golu protiv Bugara čime će postati "nedodirljiv" sa 150 nastupa u dresu sa nacionalnim grbom.

To se i desilo, ovaj majstor među stativama je u svojoj 37. godini zabeležio i 150. nastup za Italiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Svoj debi je zabeležio još davne 1997. godine kada je ušao u igru umesto Anđela Perucija u kvalifikacionom meču protiv Rusije, a od tada je nezamenjiv među stativama "Azura". Dakle, već 18 godina.

Stigla je i čestitka od legende, Alesandra Del Pjera, putem tvitera.

150 volte azzurro per un grande campione con cui ho condiviso tante emozioni... complimenti @gianluigibuffon! Ale pic.twitter.com/T6D2iEQQGZ

— Alessandro Del Piero (@delpieroale) September 6, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.