Bufon se u suzama oprostio od Juventusa

Izvor: Beta, 19.Maj.2018, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufon se u suzama oprostio od Juventusa

Legendarni golman Juventusa Djanluidji Bufon oprostio se od tog kluba u današnjoj utakmici protiv Verone, poslednjoj u ovoj sezoni u Seriji A, a tokom koje su crno-beli proslavili osvajanje sedme uzastopne šampionske titule.   Bufon je danas u Torinu odigrao poslednju utakmicu za crno-bele, koje napušta posle 17 godina. On je prošlog četvrtka saopštio odluku, ali nije naveoda li će i gde nastaviti karijeru.  Bufon je već tokom zagrevanja počeo da se oprašta od navijača i saigrača, a bivši kapiten italijanske reprezentacije je nekoliko minuta proveo pored tribina iza gola i uplakan se grlio s brojnim navijačima.Navijači su na tribini razvili veliku zastavu sa likom 40-godišnjeg golmana, a tokom utakmice su pevali pesme i uzvikivali parole podrške i zahvalnosti.Bufon je zamenjen u 63. minutu utakmice i teren je napustio uz ovacije. Njega su zagrlili svi saigrači i članovi stručnog štaba dok je on pokušavao da zadrži suze, a zatim su se s njim pozdravili i igrači Verone. Bufon je 2001. godine iz Parme prešao u Juventus, za koji je odigrao 656 utakmica. Ove sezone je osvojio devetu šampionsku titulu u Seriji A, a sedmu uzastopnu.Dve titule su oduzete klubu zbog "kalčopolija", a uz to Juventus je izbačen u Seriju B, ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Bufon se u suzama oprostio od voljene 'Dame' (VIDEO)

Izvor: B92, 19.Maj.2018

Legendarni golman Juventusa Đanluiđi Bufon oprostio se od tog kluba u današnjoj utakmici protiv Verone, poslednjoj u ovoj sezoni u Seriji A.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.