Bufon pristao na smanjenje plate, ostaje

Izvor: Mondo, 22.Jan.2013, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufon pristao na smanjenje plate, ostaje

Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon produžiće ugovor sa Juventusom za još dve godine.

Juventus i Bufon su se dogovorili.

Legendarni golman koji je već 12 godina u Juventusu ostaće u torinskom klubu još dve godine.

Juventus je na svom sajtu saopštio da je postignut dogovor o produžetku ugovora, a u sredu bi trebalo da bude održana konferencija za novinare na kojoj će golman potpisati ugovor do 2015. godine.

Sada je jasno da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se Bufon i Juventus "našli" u pregovorima oko plate, odnosno da je on pristao da mu godišnja plata bude smanjena sa šest na četiri miliona evra.

Krajem prošle godine rekao je da očekuje da bar još tri godine brani na vrhunskom nivou.

"Imam 34 godine i ne smatram sebe matorim, već zrelim. Znam dokle su mi granice i verujem da bar još tri godine mogu da budem u najboljoj formi", rekao je Bufon.

Bufon je u Juventusu je od 2001. godine kada je došao iz Parme. Sa Juventusom je osvojio tri titule prvaka Italije i one dve koje su torinskom klubu oduzete posle afere "Kalčopoli".

Po broju mečeva za italijansku reprezentaciju je treći na listi, sa 123 nastupa, iza Fabija kanavara (136) i Paola Maldinija (126).

Sa Italijom ima osvojen Mundijal.

(MONDO - foto: AP)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.