Bufon će imati još jednu šansu, poslednju!

Izvor: Mondo, 04.Jun.2017, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufon će imati još jednu šansu, poslednju!

"Imam ugovor na još jednu sezonu, što znači da ću i sledeće godine imati šansu. Istina, biće mnogo teže, propustili smo lepu priliku i veoma mi je žao", izjavio je Bufon za "Sky sport".

Posle poraza u finalima Lige šampiona 2003, 2015. i 2017. godine, veliki Đanluiđi Bufon imaće još jednu, poslednju šansu da osvoji najvažniji pehar u klupskom fudbalu.

Legendarni golman Juventusa, koji će narednog januara napuniti 40 godina, izjavio je da mu je veoma teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pao poraz od Reala u finalu Lige šampiona, ali je poručio da je ubeđen kako će imati još jednu šansu da osvoji jedini trofej koji mu nedostaje.

/EKSKLUZIVNO NA MONDU: GOLOVI LIGE ŠAMPIONA/

Juventus je u Kardifu izgubio peto finale u nizu, ukupno sedmo, a Bufon treće.

"Imam ugovor na još jednu sezonu, što znači da ću i sledeće godine imati šansu. Istina, biće mnogo teže, propustili smo lepu priliku i veoma mi je žao", izjavio je Bufon za "Sky sport".

Juventus ima šest titula u nizu u Seriji A, a poslednje tri godine osvajali su duplu krunu.

Bufon je došao među "bjankonere" iz Parme 2001. godine i nije napustio klub kada su Torinezi zbog nameštanja utakmica bili poslati u Seriju B, uz oduzimanje titula iz sezona 2004/05 i 2005/06.

Juventus je ubedljivo najuspešniji klub u Seriji A sa 33 titule,  čak 15 više od Intera i Milana koji imaju po 18, ali kada je Liga šampiona u pitanju tu "Stara dama" zaostaje za rivalima sa severa zemlje - Milan je sedam puta bio prvak Evrope, Inter tri puta, Juventus samo dva iako je igrao devet finala.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Bufon: Imaću još jednu šansu

Izvor: B92, 04.Jun.2017

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon ubeđen je da će imati još jednu šansu da osvoji jedini trofej koji mu nedostaje...Juventus je u subotu uveče izgubio peto finale Lige šampiona u nizu, treće u kojem je igrao Bufon..."Imam ugovor na još jednu sezonu, što znači da ću i sledeće godine imati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.