Bufon: Seriju A sam poslednji put gledao kao dete

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufon: Seriju A sam poslednji put gledao kao dete

Italijanski golman Đanluiđi Bufon izjavio je da mu se dugo nije desilo da Seriju A gleda iz uloge posmatrača.

Bufon je nedavno završio sedamnaestogodišnju karijeru u Juventusu, koji je napustio ne bi li prešao u šampiona Francuske Pari Sen Žermen.

Điđi je dodao da nije stigao da gleda Juventusove utakmice ove sezone, ali i priznao da davno nije gledao mečeve Serije A.

"Priznajem, postoji nešto drugačije kada gledate Seriju A samo kao posmatrač. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nisam se navikao na to, ne sećam se kad sam to radio poslednji put, mislim da je bilo kad sam bio dete! Ipak, ima ona svoj šarm. Čudno, nisam uspeo da pogledam nijedan Juventusov meč ove sezone, jer su njihove utakmice bile u sličnim terminima kao i moje", rekao je Bufon.

Bufon je prokomentarisao i vicešampiona Italije Napoli, koji više ne vodi Mauricio Sari, već golmanov sunarodnik Karlo Ančeloti.

"Što se tiče Napolija, ekipa im je ista i jedina velika promena je ta što je došao veliki trener kao što je Karlo Ančeloti. U njihova dva preokreta, protiv Lacija i Milana, video sam dosta Ančelotijevog karaktera", dodao je Bufon.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.