Budućnost ima novog pleja - stiže Džastin Kobs

Izvor: Mondo, 13.Avg.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost ima novog pleja - stiže Džastin Kobs

Amerikanac, koji je nastupao za Cedevitu prošle sezone, novo je pojačanje podgoričkog tima

U Budućnost su ovog leta već stigli Hasan Martin, Martinš Mejers, Skot Vud, Skot Bamfort i Džordan Hamilton, novi je i trener Slobodan Subotić, a rešeno je i najvažnije pitanje kada je prelazni rok u pitanju.

Novi plej Budućnosti biće Džastin Kobs, momak koji je prošle sezone sa uspehom nastupao za Cedevitu, saznaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Dnevne novine".

Američki košarkaš dogovorio je sve uslove sa timom iz Njegoševog parka, pa je ostalo još samo da saradnja bude i ozvaničena.

Kobs je osim Cedevite tokom karijere igrao i za Rigu, Frankfurt, Istanbul, Bajern, Gravlen i Le Man, dok je na koledžu nosio dresove Minesote i Kalifornije.

Prošle sezone se posebno istakao u duelima Cedevite i Budućnosti, protiv koje je na pet mečeva u proseku postizao 19,6 poena.

U ABA ligi prosečno je beležio 13,9 poena i 4,2 asistencije po meču.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.