Brz kao otac, dovoljno za prvi tim Mančester sitija!

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2018, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brz kao otac, dovoljno za prvi tim Mančester sitija!

Podatak zbog kog ćete se osećati staro - Šon Vrajt-Filips ima sina koji trenira sa prvim timom Mančester sitija!

Sećate se Šona Vrajta-Filipsa?

Veliki deo svoje profesionalne karijere je proveo u Mančester sitiju, čak devet godina iz dva puta, a dobro je igrao i u Čelsiju sa kojim je osvojio Premijer ligu.

Bio je poznat po neverovatnoj brzini, sigurno se radi o jednom od najbržih fudbalera Premijer lige od osnivanja takmičenja.

Šon ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << samo 36 godina, a da li ste znali da ima sina koji je stigao do prvog tima Mančester sitija?

Mladi 16-godišnji fudbaler po imenu Dmarđo Vrajt-Filips priključio se sastavu Mančester sitija pred utakmicu protiv Liona u okviru Lige šampiona.

Ovaj momak je izuzetno talentovan, brz na svog oca, a do sada je zabeležio šest asistencija i jedan gol u omladincima Mančester sitija na svega pet odigranih utakmica.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milnere, izdao si tatu...

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2018, 09:42

Šalimo se, na kraju njegov otac je srećan, iako je sinu zabranio jednu boju tokom odrastanja....Podsetimo, Džejms Milner je bio čudo od deteta, sa 16 godina je zaigrao za Lids, klub za koji je njegov otac navijao čitavog života...Postoji jedna priča za koju se verovalo da je legenda, ali sam fudbaler...

Nastavak na Sportske.net...

"Violinista" prelomio, kači kopačke o klin!

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2018

Kako prenose italijanski mediji, bivši reprezentativac te zemlje je doneo odluku da se povuče iz aktivnog igranja fudbala...Alberto Đilardino je izgleda odlučio da je došlo vreme da se oprosti od svoje profesionalne karijere...Ovaj 37-godišnji fudbaler, koji je bio deo selekcije "Azura" koja je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.