Brutalno zakucavanje Slavice u lice Tejiću

Izvor: B92, 14.Dec.2016, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brutalno zakucavanje Slavice "u lice" Tejiću

Krilo Cibone Nik Slavica obeležio je pobedu svog tima nad Mega Leksom fantastičnim zakucavanjem u trećem minutu utakmice.

Slavica je dobio loptu u kontranapadu na centru terena, zaleteo se bez razmišljanja na obruč, a onda snažno zakucao u lice Marku Tejiću.

Cibona je slavila 87:77, a Slavica je bio najbolji pojedinac susreta u Zagrebu sa 25 poena (10/14 iz igre) uz devet skokova, pet asistencija, četiri ukradene lopte i jednom blokadom.

Megu je predvodio Rade Zagorac sa 16 poena (5/14), deset skokova i osam proigravanja. Cibona ima skor 3-6 i šesta je u Grupi D, dok je Mega na deobi poslednjedve pozicije sa dve pobede.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.