Brutalni Vučević – Orlando jači od Detroita

Izvor: B92, 22.Feb.2021, 09:13

"Brutalni" Vučević – Orlando jači od Detroita

Orlando Medžik je na pogon Nikole Vučevića savladao Detroit Pistonse rezultatom 105:96.

Orlando je na svom terenu ugostio Detroit i opravdao ulogu favorita upisavši laganu pobedu, 8. na svom parketu ove sezone, rezultatom 105:96.

Nikola Vučević je odigrao fantastično i nosio svoj tim ka pobedi.

Ubacio je 37 poena (14 od 27 iz igre, 7 od 7 slobodna bacanja) uz 12 skokova, 3 asistencije, ukradena lopta, 2 blokade i jednu loptu je izgubio za 36 minuta na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << parketu.

Uz njega je fantastičan bio i Evan Furnije koji je meč završio sa 29 poena, uz po 7 skokova i asistencija, dok je Terens Ros postigao 17 poena.

Na drugoj strani, 24 poena je imao Grent, 17 Džoš Džekson, 12 Li, 11 Bej, a 10 Plamli.

Ovo je bila treća uzastopna pobeda Orlando Medžika i sada su se uključili u trku za doigravanja, a verovali ili ne, ovo je bila sedma utakmica ove sezone u kojoj Nikola Vučević ima najmanje 30 poena.

Uskoro opširnije...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.