Britanskim olimpijcima ukrali medalje u Bakingemskoj palati

Izvor: Vostok.rs, 25.Okt.2012, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanskim olimpijcima ukrali medalje u Bakingemskoj palati

25.10.2012. -

Dvoje britanskih olimpijaca veslač Aleks Partridž i igrač hokeja na travi Hana Makleud su izjavili da su im ukradene bronzane medalje posle svečanog prijema u Bakingemskoj palati.

„Moja bronzana medalja je ukradena. Ja sam razočarana“, napisala je Makleud na Twitter-u. Partridž je na Twitter-u saopštio da je neko ukrao njegov sportski >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << sako zajedno sa olimpijskom medaljom.

Kraljica Velike Britanije Elizabeta II je priredila u utorak veče prijem za britanske osvajače medalja na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama koje su održane u Londonu od jula do septembra.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Look koji volimo: Kejt Midlton i Jimmy Choo

Izvor: Lepota i zdravlje, 26.Okt.2012, 15:08

Kako bi se zahvalila osvajačima medalja na Paraolimpijskim igrama, britanska kraljica Elizabeta II pozvala je britanske paraolimpijce u Bakingemsku palatu. Večeri prožetoj pozitivnim emocijama i ležernom atmosferom pridonela je i Kejt [..]

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.