Brinjone i Vlhova pobedile u Sestrijereu

Izvor: B92, 18.Jan.2020, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brinjone i Vlhova pobedile u Sestrijereu

Italijanska skijašica Federika Brinjone i Slovakinja Petra Vlhova pobedile su danas u veleslalomu, trci Svetskog kupa voženoj u Sestrijereu.

Brinjone i Vlhova su trku završile istim rezultatom, 2:21,15 minuta.

Brinjone je pred svojim navijačima bila najbrža posle prve vožnje, ali je ipak morala da "podeli" pobedu sa Vlhovom.

Brinjone je ostvarila 13. pobedu u Svetskom kupu, a treću u sezoni. Vlhova ima 12 pobeda, a danas je ostvarila drugi uzastopni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trijumf, nakon što je bila najbolja u utorak u slalomu u Austriji.

Treće mesto zauzela je Amerikanka Mikaela Šifrin sa 0,01 sekundom zaostatka.

"Mnogo puta sam bila sa one, bolje strane hiljaditinki. I to se ponekad dešava", rekla je Šifrin.

Brinjone je uvećala prednost u plasmanu veleslaloma na 61 bod u odnosu na drugoplasiranu Šifrin, koja vodi u generalnom plasmanu Svetskog kupa sa 233 boda više od Vlhove.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Iznenadjujuća pobeda Direz u Sestrijereu

Izvor: Beta, 19.Jan.2020, 15:30

Francuska skijašica Klara Direz napravila je danas veliko iznenedjenje pobedivši u trci paralelnog veleslaloma u italijanskom Sestrijereu.Direz je na putu do svoje prve pobede u Svetskom kupu, u osmini finala, bila bolja od Amerikanke Mikaele Šifrin. Ova 24-godišnja Francuskinja je u finalnom nadmetanju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.