Briga manje za Zvezdu - Đa Đeđe napustio Irtiš

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2017, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Briga manje za Zvezdu - Đa Đeđe napustio Irtiš

Dan uoči prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Irtiša i Crvene zvezde iskusni napadač Frank Đa Đeđe napustio je kazahstanski sastav.

Vicešampion Srbije, odnosno odbrana Crvene zvezde, imaće jednu brigu manje na gostovanju Irtišu iz Pavlodara, pošto je iskusni napadač Frank Đa Đeđe napustio kazahstanski sastav.

Internacionalac iz Obale Slonovače prešao je u Kaisar tako da neće biti u protokolu za utakmice koje će Irtiš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Crvena zvezda odigrati u narednih osam dana.

Dosadašnji napadač Irtiša nije bio u preterano dobroj formi pošto je na 15 utakmica postigao samo dva gola ali ga se navijači Crvene zvezde ne sećaju po dobru.

Braneći boje Černomoreca Đa Đeđe je 1. avgusta 2013. godine u prvom meču sa Zvezdom postigao gol i pomogao ukrajinskom klubu da stigne do pobede od 3:1 koja mu je i omogućila da se domogne plasmana u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Irtiša i Crvene zvezde na programu je u četvrtak od 16 časova po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zavio je Zvezdu u crno pre četiri godine, ali ovoga puta neće! Napadač kazahstanskog tima napustio ekipu!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jul.2017

Foto: Guliver/Alexei Kravtsov/EuroFootball/Getty Images..Fudbaleri Crvene zvezde igraju u četvrtak (16 sati RTS) u Pavlodaru protiv kazahstanskog Irtiša meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope...Crveno-beli su se pribojavali napada Irtiša i Franka Đa Đeđea koji je pre četiri godine igrajući...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.