Breša pod istragom: Baloteli nije testiran na koronavirus

Izvor: B92, 13.Jun.2020, 08:28

Breša pod istragom: Baloteli nije testiran na koronavirus

Italijanski fudbaler Mario Baloteli potvrdio je da ga Breša nijednom nije testirala na koronavirus.

Balotelijev agent Mino Rajola rekao je da njegov klijent nije bio testiran, a tu izjavu je potvrdio sam fudbaler.

Baloteli je u utorak pokušao da dođe na trening, ali su ga vratili sa kapije trening centra. Italijanski mediji preneli su da je on nekoliko dana ranije dobio otkaz u Breši.

Kako bi bili sigurni da se Baloteli neće priključiti saigračima, Breša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mu, navodno nijednom nije izvadila bris, dok su ostali igrači u više navrata bili testirani.

"Oni se ponašaju diskriminatorski prema Baloteliju, nikada nije testiran u Breši, nije mu uzet nijedan bris", naveo je Rajola na Instagramu.

Baloteli je odgovorio na tu izjavu: "To je tačno".

Fudbalski savez Italije pokrenuo je istragu protiv Breše i njenog medicinskog osoblja, pošto je klub bio obavezan da svakog igrača testira na novi virus.

Italijanski mediji preneli su da su inspektori Saveza danas bili u prostorijama Breše.

Ako se utvrdi da Breša nije poštovala protokol, mogla bi da bude oštro kažnjena. Baloteli je poslao pismo u kome je od kluba tražio da mu isplati zaostalu platu za mart.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nastavlja se rat između Balotelija i Breše, nisu ga testirali na koronavirus!

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2020

Informaciju potvrdio i sam fudbaler...Italijanski fudbaler Mario Baloteli potvrdio je danas da ga Breša nijednom nije testirala na koronavirus...Balotelijev agent Mino Rajola rekao je da njegov klijent nije bio testiran, a tu izjavu je potvrdio sam fudbaler...Baloteli je u utorak pokušao da dođ na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.