Brejk Trenta u prvoj utakmici Palakanestra

Izvor: B92, 11.Jun.2017, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brejk Trenta u prvoj utakmici Palakanestra

Ekipa Trenta pobedila je kao gost Veneciju sa 83:74 u prvoj utakmici finala Palakanestra.

Izabranici Mauricija Buskalje od starta meča bili su u prednosti i ni u jednom trenutku njihova pobede nije se dovodila u pitanje.

U poslednjoj četvrtini domaći košarkaši uspeli su da smanje na jednocifren zaostatak, ali bilo je prekasno pa je Trento poveo sa 1–0 u seriji.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Ševon Šilds sa 18 poena, Dominik Saton je ubacio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 16, dok su još dvocifreni bili Žao Gomeš sa 15 i Dastin Hog sa 14 poena.

Kod Venecije odličan meč pružio je Hrvoje Perić koji je meč završio sa 19 poena, dok je Markiz Hejns ubacio 13.

Šampion Italije bića prva ekipa koja stigne do četiri pobede.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ACB - Brejk Valensije u Madridu

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2017

"Slepi miševi" u poravali na 1:1 u finalnoj seriji i imaće priliku da pred svojom publikom uzmu titulu!..U drugoj utakmici finala plej-ofa ACB lihe, košarkaši Valensije su bili bolji od Real Madrida i slavili kao gosti rezultatom 86:79...Gostujući tim je bolje ušao u utakmicu, posle prvih deset...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.