Brejdi slomio otpor Remsa, Nju Ingland osvojio Superbol

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brejdi slomio otpor Remsa, Nju Ingland osvojio Superbol

Nju Ingland Petriotsi pobedili su Los Anđeles Remse 13:3 u 53. Superbolu i šesti put u istoriji postali šampioni, sve u poslednjih 17 godina.

Meč u Atlanti je bio najneefikasniji Superbol u istoriji, u kojem smo videli samo jedan tačdaun i to tek u poslednjem kvartalu.

Nakon 50 minuta mučenja, za ljubitelje napadačkog fudbala, Superbol je opravdao očekivanja tek u poslednjih deset minuta.

U trenucima kada se konačno probudio kvoterbek Remsa Džered >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Gof, greška je skupo koštala tim iz Los Anđelesa, a onda je na scenu nastupio Tom Brejdi i pokazao zašto je najbolji svih vremena.

Živa legenda Petsa je uprkos najgorem nastupu u Superbolu u karijeri odigrao jedan dobar "drajv" i rešio ceo meč za manje od tri minuta. Odigrao je tri sjajna pasa u saradnji sa Džulijusom Edelmanom i Robom Gronkovskim i doveo svoj tim na dva jarda od end-zone.

To ne propušta Soni Mišel koji lako utrčava u end-zonu Remsa i donosi Petriotsima nedostižnih 10:3 na osam minuta pre kraja.

FINAL: The @Patriots WIN @SuperBowl LIII! #SBLIII (by @Lexus) pic.twitter.com/3S2Vc91dyR— NFL (@NFL) 04. фебруар 2019.

Petsi su iskusno potrošili preostalo vreme zahvaljujući odličnom trčanju Mišela i Burkheda, pa 70 sekundi pre kraja Stiven Gostkovski drugim fild-golom stavlja tačku na meč.

Petriotsi su osvojili šesti Superboul u svom 11. finalu, devetom u eri Brejdija i Beličika, a treći u poslednjih pet godina.

Super Bowl'da şampiyon New England Patriots https://t.co/vLBGp8YHnd pic.twitter.com/TXtumsl0cy— Star Spor (@Star_Spor) 04. фебруар 2019.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.