Brazil odabrao kontinuitet - Tite potpisao!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2018, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil odabrao kontinuitet - Tite potpisao!

Eliminacija u četvrtfinalu Mundijala u Rusiji nije pokolebala čelnike FS Brazila.

Aktuelni selektor Brazila i koordinator reprezentativnih selekcija te zemlje potpisali su u sredu nove ugovore.

Tite i Edu Gašpar ostaju na svojim pozicijama do kraja Mundijala u Kataru 2022. godine, saopštio je večeras FS Brazila.

Na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Brazila stoji da se Savez opredelio za kontinuitet i da pomenuti dvojac već kreće sa pripremama za novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kvalifikacioni ciklus.

Brazil će prve prijateljske utakmice nakon Mundijala u Rusiji odigrati već početkom septembra, a u dogovoru sa selektorom i koordinatorom reprezentativnih selekcija biće odabrani rivali.

Tite je fudbalsku reprezentaciju Brazila preuzeo tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a "Karioke" su pod njegovim vođstvom postale prva selekcija koja je obezbedila plasman na Mundijal kroz kvalifikacije.

Na planetarnoj smotri Brazil je igrao u Grupi E protiv selekcija Švajcarske (1:1), Kostarike (2:0) i Srbije (2:0), a nakon trijumfa nad Meksikom u osmini finala eliminisan je od strane Belgije u sledećoj rundi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.