Brazil bolji od prvaka Evrope

Izvor: Akter, 31.Avg.2014, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil bolji od prvaka Evrope

Košarkaška reprezentacija Brazila pobedila je Francusku sa 65:63 (11:18, 17:8, 18:15, 19:22) u derbi meč prvog kola grupe A Svetskog prvenstva u Španiji

Francuzi su odlično počeli utakmicu, ali su u drugoj četvrtini postigli samo osam poena, što je Brazil iskoristio, došao do prednosti, koju je sačuvao do kraja.

Najefikasniji kod pobednika bio je Uertas sa 15, Vijeira i Varežao postigli su po 10, dok su se kod Francuza istakli Dijao sa 15 i Batum sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << 13 poena.

U poslednjem meču grupe A Španije je ubedljivo savladala Iran rezultatom 90:60.

Domaćina je do trijumfa predvodio fenomenalni Pau Gasol sa 33 poena i osam skokova, njego brat Mark dodao je 15, dok su u timu "furije" dvocifren učinak imali Rudi Fernandez (12) i Huan Karlos Navaro (10).
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.