Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2021, 23:21

Brazil 2: Vasku gori pod nogama, bez veterana Nenea protiv CSA

Serija B: Moreplovcima pobeda imperativ, ali će četa Fernanda Diniza da bude lišena igrača koji je učestvovao u 10 od 11 poslednjih golova velikana iz Rio de Žaneira

Da li ćemo naredne sezone opet u brazilskoj Seriji A da gledamo "veliku četvorku“ iz Rio de Žaneira? Flamengu i Fluminenseu je blizu da se pridruži Botafogo, drugoplasirani u Seriji B, dok se Vasko bori da na kraju bude među prva četiri tima koja ulaze u najbolje društvo zemlje fudbala.

Finiš >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je šampionata u drugoligaškoj konkurenciji. Ostalo je još šest kola. Moreplovci su imali tokom sezone mnogo problema, uspona i padova, pritisak od besnih navijača. Trener Fernando Diniz, nekadašnji trener Sao Paula i Santosa,uspeo je da pokrene velikana, koji je sada na šest bodova manje od Avaija i Gojasa, timova koji su trenutno na mestu koje vodi u Seriju A.

02.30: (1,83) Vasko da Gama (3,30) CSA (4,20)

Vasko noćas (02.30) ima imperativ pobede protiv CSA, kluba koji se takođe bori za elitu. Doduše, vezao je dva poraza i gubi korak za ekipama koje se bore za ulazak u najbolje društvo. Moreplovci su u prošlom kolu imali prednost u gostima protiv Nautika sa 2:0, ali su osvojili samo bod (2:2). Iskusni Nene, nekadašnji igrač Pari Sen Žermena, koji je tokom sezone stigao iz gradskog rivala Fluminensea, suspendovan je zbog kartona i neće igrati protiv CSA. Biće to veliki hendikep za trenera Diniza. Veteran je učestvovao u 10 od 11 golova Vaska. Najveća šanse da ga zameni ima Andrej. Golovi se očekuju od Argentinca Hermana Kana. Domaćin će biti lišen usluga i Mišela i Sarafijorea, dok je Miranda suspendovan zbog dopinga.

Trener tima iz Makeja Mocart može da računa na golmana Tijaga Rodrigeza. On je imao povredu desnog ramena, trenirao je prethodne nedelje i počeće među stativama. Nije igrao dva kola, a menjao ga je Lukas Frigeri. Van stroja su Didira, Bruno Mota, Pedro Karači i suspendovani Kristovam.

23.55: (3,05) Operario (2,65) Avai (2,65)

Nekadašnji šampion Brazila i Južne Amerike ima devet pobeda na svom terenu, uz tri poraza i remija. Dobio je dva poslednja duela na svom stadionu, protiv Gojasa (2:0) i lidera Koritibe (2:1). Imaće domaćini podršku s tribina. Oko 8.000 ulaznica je prodato 24 sata pre početka utakmice, pa se očekuje da če četa Fernanda Diniza imati "vetar u leđa“. U prvom delu šampionata, CSA i Vasko su odigrali nerešeno – 2:2.

--------------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------------------------

BRAZIL 2 - 32. KOLO

Ponedeljak

Bruske - Vila Nova 2:3 (1:2)

Sreda

CRB - Kuritiba 1:1 (0:0)

Gojas - Botafogo 1:1 (1:1)

Petak

Sampajo Korea - Guarani 0:1 (0:0)

Pelotas - Nautika 3:2 (1:1)

Kruzeiro - Remo 1:3 (1:1)

23.55: (3,05) Operario (2,65) Avai (2,65)

Subota

02.30: (1,83) Vasko da Gama (3,30) CSA (4,20)

21.00: (2.25) Ponte Preta (2.95) Vitoria (3.35)

23.45: (2.35) Konfijansa (2.95) Londrina (3.15)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.