Brazil 2: Atletiko je neumoljiv, probajte dvojku na Luverdense

Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2017, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazil 2: Atletiko je neumoljiv, probajte dvojku na Luverdense

Kandidat broj jedan za selidbu u Seriju C je Nautiko, s obzriom da je iz 18. kola sakupio svega 11 bodova

Amerika Mineiro hrabro gazi i prema svemu što je prikazala tokom prvog dela Serije B u predstojećoj sezoni ćemo je gledati protiv Korintijansa, Gremija, Santosa...

U 19. kolu će sastav iz Belo Horizontea izaći na megdan CRB-u koji već četiri meča uzastopno nije ostvario nijedan trijumf, pošto je nakon dva nerešena ishoda zabeležio isti broj poraza i nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se u veoma nelagodnoj poziciji, budući da će ugostiti najbolju ekipu u prvenstvu. Preciznije, ekipu koja već 12 utakmica zaredom nije poražena, a na četiri minula susreta je beležila "trojke".

. Ne može se ni njegov večerašnji protivnik Luverdense pohvaliti bog zna kakvim partijama, ali je u ovom trenutku miljama ispred. Jer, sa 20 bodova je na 17 poziciji koja takođe znači zbogom drugom rangu, ali mu Brazil de Pelotas beži samo jedan bod. Možda bi trebalo probati sa dvojkom koja plaća kvotom 3,50! Podsetimo, i jedni i drugi u ovaj meč ulaze posle minimalnih pobeda, a poslednji okršaj pripao je Luverdenseu.

Subota

00.15 Krikiuma - Brazil de Pelotas


01.30 Gojas - Oeste

01.30 Nautiko - Luverdense

02.30 CRB - Amerika Mineiro

21.30 Guarani - Internasional

21.30 Žuventud - Santa Kruz

Nedelja

00.00 Boa - Parana


00.00 Pajsandu - Figueirense

Utorak

01.00 Londrina - Vila Nova


(FOTO: Shutterstock)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.