Bravo za navijače Radnika, očistili teren od snega!

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo za navijače Radnika, očistili teren od snega!

Nisu dozvolili da sneg pokvari njihove sutrašnje planove.

Navijači Radnika su danas pokazali kako se voli klub.

Surduličani su uzeli lopate u ruke i krenuli u akciju, nisu dozvolili da im vremenske prilike pokvare planove koje su imali za sutra, po svaku cenu su želeli da gledaju svoj klub protiv Bačke i očistili su teren od snega.

"Iako su prognoze meteorologa ukazivale na suvo vreme, kako to zna da ne bude slučajno u varoši podno vlasinske visoravni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << negde posle ponoći nastupile su snežne padavine pa je travnati teren stadiona osvanuo prekriven snegom visine desetak santimetara. Padavine su danas nešto malo pre podneva prestale, a teren se polako rasčišćava", piše na sajtu Radnika.

Naravno, i uprava želi da se oduži. Sutra će utakmica biti potpuno besplatna za gledanje, a pored toga je uputila javnu zahvalnost svima koji su pomogli čišćenje terena.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

FENOMENALNO: Navijači Radnika napravili sjajnu akciju, pa ih uprava kluba POČASTILA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018

Simpatizeri Surduličana se odazvali u velikom broju...Snežni pokrivač je sinoć prekrio teren stadiona u Surdulici, a navijači Radnika su organizovali akciju čišćenja snega...LEPE VESTI ZA GROBARE! Pao potpis u HUMSKOJ! (FOTO)..BOMBA! Ljubimac DELIJA na PRAGU Real Madrida! (FOTO)..Mnogobrojni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.