Bratski dogovor - Zvezda želi igrača Olimpijakosa!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2019, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bratski dogovor" - Zvezda želi igrača Olimpijakosa!

Mogu li klubovi čiji navijači neguju bratske odnose da pronađu zajednički jezik?

Retko se dešava da Vladan Milojević javno hvali igrača protivničkih ekipa, ali je jednom prilikom napravio izuzetak.

Upravo je igrač o čijim je kvalitetima Milojević govorio u superlativu nova meta crveno-belih.

Ljubiteljima fudbala u Srbiji dobro je poznato ime mladog Lazara Ranđelovića (), fudbalera Olimpijakosa koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Radničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Niša.

"Reč je o klasičnom krilu sa strahovitom brzinom. Ove sezone je odskočio. Igra za mladu reprezentaciju Srbije i odskače igrama u prvenstvu. Interesantan je način na koji vrši pritisak na defanzivce i osvaja loptu. Na najbolji način koristi brzinu i može da igra na obe strane napada. To je povezano i sa načinom igre koji njegov trener neguje", rekao je nedavno Milojević analizirajući kvalitete mladog reprezentativca Srbije.

Radnički je prošlog leta prodao Ranđelovića za 550.000 evra grčkom Olimpijakosu i sada se postavlja pitanje da li će velikan iz Pireja staviti u pogon krilnog napadača.

Crvena zvezda će pokušati da iskoristi svoju šansu i da Ranđelovića dobije na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa na kraju sezone.

Grčki mediji pišu da je takva solucija malo verovatna jer u Olimpijakosu još uvek nemaju uvid u kvalitet mladog fudbalera i ne žele da ga se unapred odreknu za neadekvatnu svotu novca.

Lazara Ranđelović nije jedini igrač koji se nalazi po ugovorom sa grčkim klubom, a koga Crvena zvezda želi u svojim redovima.

Više o tome koga crveno-beli žele da vrate iz Grčke mogli ste da čitate OVDE!

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.