Branko Jovičić je spreman za povratak!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Nov.2017, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branko Jovičić je spreman za povratak!

„U petak počinjem da treniram sa ekipom“, poručio iskusni zadnji vezni

To je ono što se čekalo: Branko Jovičić je zdrav! Posle operacije metetarzalne kosti, zadobijene u susretu sa Čukaričkim, i dugog oporavka iskusni zadnji vezni ponovo trenira sa ekipom.

Istina, neće Jovičić biti na raspologanju Vladanu Milojeviću za mečeve protiv Borca i Rada, ali mogao bi da se nađe u avionu za Borisov, za jednu od najvažnijih utakmica Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zvezde u poslednjih deset godina.

„Dug period, jedan od najtežih u karijeri je iza mene. Danas sam krenuo sa individualnim radom i sa vežbama, kao i sa radom sa loptom. Do petka ću raditi odvojeno od ekipe, a posle ću ući u regularan trenažni proces, pa ćemo videti kada ću ponovo da zaigram. Bitno je da zaista nemam nikakav strah nakon povrede. Osećam se čak i pomalo uzbuđeno i prisutna je pozitivna trema što sam se vratio ekipi“, poručio je Branko Jovičić.

Zvezdin vezista veruje da će naredni period biti izuzetno uspešan za čitavu ekipu.

„Fizički se osećam dobro, nemam bolove i nadam se da će tako i ostati. Sve ovo vreme sam bio optimista, od prvog trenutka kada sam povredio razmišljao sam pozitivno i verovao sam da ću se vratiti još jači. Došao sam u Crvenu zvezdu sa ogromnom željom da igram evropske utakmice i bilo mi je teško sve ovo vreme. Nadam se da je sada ispred mene uspešan period. Sada je najbitnije da se vratim ekipi i da ponovo zaigram“.

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.