Izvor: B92, 08.Jan.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brambl i Kol oslobodjeni optužbi za silovanje

Dva fudbalera engleskih premijerligaša oslobodjeni su optužbe da su silovali neimenovanu 17-godišnju devojku u jednom hotelu u Londonu.

Kako prenose britanski mediji, napadač Čelsija Karlton Kol i bek Njukasla Titus Brambl oslobodjeni su svih optužbi, pošto policija nije uspela da dokaže tvrdnje da su u jednom luksuznom londonskom apartmanu silovali 17-godišnjakinju koju su tokom te večeri 28.septembra upoznali u "Fanki Buda baru" u Londonu.

Izvori bliski istrazi naveli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su da su svi okrivljeni uporno tvrdili da je odnos sa devojkom bio obostrano dobrovoljan, tačnije da niko nije pokušao obljubu.

Podsetimo, zbog ovog slučaja koji je punio novine na ostrvu krajem septembra, bili su uhapšeni Nikolas Meikle ( organizator zabave), inženjer Džejson Edvards i već spomenuti Brambl i Kol.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.