Izvor: MozzartSport.com, 06.Apr.2021, 14:05

Brak Inzagija i Lacija vredan 2.500.000 po godini

Predsednik kluba Klaudio Lotito dogovorio nastavak saradnje sa trenerom

Varnice sevaju manje više na dnevnoj bazi, ali Klaudio Lotito teško da će boljeg pronaći. A kako neki ambiciozniji klub ne uzme Simonea Inzagija nije nam baš najjanije. Ali kad je već tako, predsednik i trener Lacija saglasili su se da je najpametniji da zajedno produže korak i prema navodima italijanskih medija dogovorili o nastavku saradnje.

Vest donose dva rimska dnevnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Korijere delo Sport i Mesađero, koji navode da će novi ugovor biti potpisan do 2024. godine. Mesađero dodaje da će Inzagi, umesto dosadašnjih 2.000.000, ubuduće dobijati 2.500.000 evra po sezoni.

Podsetimo, Inzagi je na klupu Lacija seo aprila 2016. godine i vratio ekipu u Ligu šampiona. Ove sezone su doduše Rimljani tek na šestoj poziciji, ali sa dostižnih četiri boda zaostatka za mestima koja vode u evropsku elitu.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.