Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2021, 02:29

Bragantino opet bez krila, vrh sve dalji (VIDEO)

Bez golova u prvom meču 15. kola brazilske Serije A

Znate onu reklamu "Red Bul daje ti krila", koja promoviše energetsko piće kompanije koja je vlasnik fudbalskih klubova iz Salcburga, Lajpciga, Njujorka i Sao Paula. Ovaj poslednji, Bragantino, iako velikih ambicija, trenutno ne igra pod tim sloganom.

Trećeplasirani tim brazilske Serije A na otvaranju 15. kola odigrao je samo 0:0 sa Sport Resifeom. Iako gost, očekivalo se da Bragantino savlada 14-plasiranu ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u prvenstvu.

Iako su imali mnogo veći posed lopte (62:38), gosti kao da nisu znali šta da rade na polovini rivala. Štaviše, Sport Resife je uputio više udaraca i ka golu i u njegov okvir, mada su i jedni i drugi pogodili prečku.

Ovim remijem Bragantino bi mogao da ostane bez trećeg mesta ukoliko Fortaleza savlada vodeći Palmeiras u gostima, što je malo verovatno, ali i ne baš toliko loše za tim u vlasništvu Red Bula, jer bi onda Palmeiras ostao na četiri boda razlike. Moraće, ipak, izabranici Maurisija Barbijerija da podignu svoj nivo igre ukoliko misle da ostanu u trci za vrh. U poslednjih pet ligaških utakmica imaju samo jednu pobedu, a to nije dovoljno.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.