Braća nameštala, pa doživotno suspendovana

Izvor: Mondo, 16.Okt.2018, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braća nameštala, pa doživotno suspendovana

Ukrajinci Gleb i Vadim Aleksenko neće više moći da se bave tenisom.

Foto: Guliver/Getty images/Lucas Dawson

Ukrajinski teniseri, braća Gleb i Vadim Aleksenko, doživotno su suspendovani i kaženi po 250.000 dolara zbog nameštanja mečeva.

Njima je pronađena krivica u više mečeva na ITF turnirima u Rumuniji, Rusiji, Nemačkoj i Turskoj, kao i na fjučersima, u periodu od juna 2015. do januara 2016. godine.

Braća blizanci sarađivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su sa još jednom osobom koja se kladila na njihove mečeve, rezultat je istrage Teniske jedinice za intergritet.

Vadim Aleksenko je 1.113 na ATP listi i najbolji plasman mu je bio 497. mesto pre četiri godine, dok je Gleb 1.724, a bio je 609.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.