Braća Milinković-Savić u istom gradu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2017, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braća Milinković-Savić u istom gradu?

Petostruki uzastopni šampion Italije Juventus obnovio je interesovanje za srpskog fudbalera iz Lacija Sergeja Milinković-Savića posle njegove odlicne igre u revanšu polufinala Kupa Italije protiv Rome i pogotka koji je doprineo plasmanu u finale.

Kako piše Kalčomerkato, sportski direktor Juventusa Bepe Marota zatražio je sastanak sa prvim čovekom Lacija Klaudijom Lotitom kako bi već sada dogovorio transfer.

Lacio nije voljan olako da se odrekne Milinković-Savića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << želi i da mu ponudi poboljašani ugovor, ali Juventusu neće žaliti novac jer mu je neophodan vezista takvog profila posle odlaska Pola Pogbe.

Dalje se navodi da Juventus igra na kartu grada Torina, u kojem će od leta da živi i brani u istoimenom klubu njegov rođeni brat Vanja Milinković-Savić, što bi moglo da privuče i Sergeja na sever Italije.

Milinković-Savić impresionirao je od dolaska u Rim 2015. godine, a ove sezone u Seriji A zabeležio je po četiri gola i asistencije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sergej i Juve - počelo je...

Izvor: MozzartSport.com, 05.Apr.2017

Italijanski mediji javljaju da Stara dama juriša na srpskog vezistu..Među prvim velikanima evropskog fudbala koji su pod lupu stavili igre Sergeja Milinković Savića bio je italijanski šampion Juventus. Što je i logično, jer Juve obično kupuje ono najbolje iz Serije A, pojačava sebe i slabi konkurenciju....Ali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.