Božović zakazao vanrednu konferenciju za štampu

Izvor: Večernje novosti, 07.Maj.2017, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović zakazao vanrednu konferenciju za štampu

Posle poraza od Voždovca kojim je Crvena zvezda pala na drugo mesto na tabeli trener je zakazao vanrednu konferenciju za štampu Burno u Crvenoj zvezdi. Posle poraza od Voždovca (3:2) kojim su crveno-beli pali na drugu poziciju na tabeli trener Miodrag Božović je zakazao vanrednu konferenciju za štampu.Spekuliše se da će saopštiti da odlazi sa klupe, što je više puta najavljivao, ali ćemo zvanične informacije ubrzo saznati.Dešavanja sa "Marakane" pratite na sajtu "Novosti".

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ZVEZDA OSTALA BEZ TRENERA: Božović otišao tri kola pre kraja šampionata

Izvor: Večernje novosti, 07.Maj.2017

Trener mora da poštuje sebe i druge, obično kada ode posle toga ekipa krene da pravi bolje rezultate. Mislim da Partizan neće ispustiti ovu prednost - kaže Božović Burno u Crvenoj zvezdi. Posle poraza od Voždovca (3:2) kojim su crveno-beli pali na drugu poziciju na tabeli...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.