Božović: Prvo kolo često donosi iznenađenja

Izvor: N1 televizija, 17.Feb.2017, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Prvo kolo često donosi iznenađenja

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović očekuje da njegov tim pobedom počne prolećni deo sezone u Superligi Srbije. Zvezda dočekuje Novi Pazar u subotu od 15 časova.

"Očekujemo da pobedimo i da nastavimo u pobedničkom ritmu iz prvog dela sezone. Novi Pazar je ekipa koja je u vrlo nezavidnom položaju i sigurno će dati sve od sebe da napravi iznenađenje. Nadam se da smo spremni i da ćemo nastaviti u istom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ritmu i stići do cilja, a to je prvo mesto i pobeda u Kupu Srbije", rekao je Božović.

Crveno-beli su lideri Superlige sa šest bodova ispred Partizana, dok su Pazarci poslednji sa 12. Tim je sredinom januara preuzeo Nebojša Vučićević.

"Svaka promena trenera donosi nešto novo, a i prvo kolo je kolo u kome mogu da se dešavaju iznenađenja. Mi ćemo se potruditi da se to ne dogodi", dodao je Božović.

Trener Zvezde je istakao da su za meč sa Novim Pazarom na raspolaganju svi igrači osim suspendovanog Nemanje Milića povređenog Mihaila Ristića, a da će meč u subotu početi tim koji je igrao protiv Zirke na Kipru, uz opciju da šansu dobije Nenad Milijaš.

Zvezda je tokom zime dovela osmoricu novih igrača, a prelazni rok se završava u petak u ponoć.

"Zvezda je takav klub da se može očekivati svašta, može da se desi da dođe još jedan igrač", rekao je Božović.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.