Božović: I Barselona je teško dobila Atletiko...

Izvor: Vesti-online.com, 06.Apr.2016, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: I Barselona je teško dobila Atletiko...

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je njegov tim srećno došao do minimalne pobede nad Radom u 29. kolu Superlige.

- Počeli smo dosta dobro, dve velike prilike imao je Petković. Potom smo im greškama poklonili dve stopostotne šanse, bilo je teže promašiti i imali smo sreće. Ni u drugom nismo napravili ništa specijalno, ali najvažnija su tri boda - , rekao je Božovic posle utakmice na konferenciji za medije.

Božović je dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da ekipa ima problem da se motiviše zbog ogromne bodovne prednosti.

- Nismo još ništa osvojili matematički. Nema razloga da se iko opušta i misli da je sve gotovo. Sigurno je da je teško držati motivaciju, ali smo članovi velikog kluba. Zvezda je veća i od igrača, i od mene, imamo obavezu prema navijačima-.

On je poručio da su ovosezonski rezultati Zvezde iznad svih očekivanja posle 24 trijumfa u nizu, koja su prekinuta minulog vikenda u Novom Sadu protiv Vojvodine (0:0).

- Rad me je prijatno iznenadio. Ni Barselona sa igračem više nije lako mogla da dobije Atletiko.Ovo što smo napravili u sezoni nije normalno. Pogledajte ostala takmičenja, svako ima loš dan, nekad i ja - , zaključio je crnogorski trener.

Trener Rada Slađan Nikolić nije bio nezadovoljan izdanjem svog tima i pored poraza.

- U drugom poluvremenu Zvezda je zaslužila pobedu. Ako stvorimo protiv Crvene zvezde ili Partizana tri ili četiri stop, možemo da se nadamo, samo. Nismo je imali, Donald je fenomena. Bitno je da smo se digli u pristupu, okrećemo se. Rad zaslužuje superligaški status -, naveo je Nikolić.

Fudbaleri Crvene zvezde nalazi se na prvom mestu na tabeli Superlige sa 81 bodom, čak 30 više od drugoplasiranog Partizana.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.