Boston posle dva produžetka bolji od Klipersa

Izvor: Beta, 14.Feb.2020, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boston posle dva produžetka bolji od Klipersa

Košarkaši Bostona pobedili su prošle noći na svom terenu, nakon dva produžetka, Los Andjeles Kliperse sa 141:133.  Boston je do sedme uzastopne pobede na svom terenu, a osme na poslednjih devet utakmica, vodio Džejson Tejtum sa 39 poena.Najbolje ga je pratio Markus Smart sa 31 poenom, Gordon Hejvord je upisao 21 poen i 13 skokova, dok je Kemba Voker utakmicu završio sa 19 poena i devet skokova.U redovima Klipersa, koji su veći deo utakmice igrali bez Pola Džordža zbog povrede, najbolji je bio Lu Vilijams sa 35 poena, dok je Kavaj Lenard dodao 28 poena i 11 skokova. Boston je upisao 38. pobedu u sezoni, dok Klipersi sada imaju skor od 37 trijumfa i 18 poraza.Košarkaši Oklahome pobedili su u gostima Nju Orleans sa 123:118.Danilo Galinari je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 29 poena, dok je Denis Šreder ubacio 22.U ekipi Nju Orleansa, koja je prekinula niz od tri pobede u nizu, najbolji je bio Zajon Vilijamson sa 32 poena, dok je Džej Džej Redik dodao 24. Oklahoma sada ima 33 pobede i 22 poraza, a Nju Orleans skor 23/32.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KLIPERSI PALI NAKON DVA PRODUŽETKA: Tejtum vodio Boston do pobede (VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Feb.2020

Košarkaši Bostona posle dva produžetka uspeli su da pobede Los Anđeles Kliperse 141:133.

Nastavak na Kurir...

Treća nesreća za Pola Džordža

Izvor: RTS, 14.Feb.2020

Košarkaš El-Ej klipersa Pol Džordž treći put ove sezone povredio je zadnju ložu, a ovoga puta se ne zna kada će se iskusni Ol-star igrač vratiti na teren. . U noći između četvrtka i petka Klipersi su poraženi od...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.