Boston ceni Brauna – 115 miliona za 4 godine

Izvor: B92, 21.Okt.2019, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boston ceni Brauna – 115 miliona za 4 godine

Džejlen Braun, krilni košarkaš Boston Seltiksa, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa franšizom iz Masačusetsa.

Džejlen Braun je svojevremeno bio 3. pik na NBA draftu 2016. godine, a proteklu sezonu je završio sa 13 poena i 4 skoka i nekako nije ispunio očekivanja navijača.

Seltiksi ipak nisu tako mislili, pošto ovim ugovorom očekuju od njega da postane "tu vej zvezda" iliti igrač koji će imati veliki doprinos i u odbrani i u napadu.

Seltiksi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žele da osvoje šampionsku titulu i već godinama grade ekipu za pohod na prsten, a videćemo da li će ove sezone u tome i uspeti.

Takođe, Indijana Pejsersi su se dogovorili sa litvanskim krilnim centrom Donatasom Sabonisom, koji je potpisao takođe četvorogodišnji ugovor, samo je on bio vredan 77 miliona dolara.

Veteran Džo Džonson nije imao toliko sreće, pošto su Detroit Pistonsi odlučili da ga otpuste, pa je popularni "Iso Joe" ponovo slobodan igrač.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.