Borusija uputila zvaničnu ponudu za Hrvata

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2017, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borusija uputila zvaničnu ponudu za Hrvata

Borusija iz Dortmunda želi naredne sezone da vidi fudbalera sredine terena u svom timu.

Ekipa Borusije iz Dortmunda će naredne sezone najverovatnije ući u nešto izmenjenom sastavu, pošto se očekuje odlazak par fudbalera koji su bili prvotimci do ove sezone.

Jedan od igrača koji bi, sa druge strane, mogli da pojačaju Dortmund, jeste i Milan Badelj.

Fudbaler Fiorentine je prethodnih godinu dana bio meta velikih evropskih klubova, ali do promene kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije došlo.

Ipak, to se očekuje ovog leta, Borusija je navodno već uputila zvaničnu ponudu Fiorentini, očekuje se odgovor sa Artemio Frankija.

Borusija je navodno ponudila 5 miliona evra, a Fiorentina traži oko 8 miliona.

Ugovor Milana Badelja ističe na kraju sledeće sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milan i Real na pragu trampe?

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2017

Kakva bi ovo trampa fudbalera bila!..Hames Rodrigez je jedan od fudbalera koji su najtraženiji od strane velikih klubova ovog leta...Ipak, dva tima koja se najviše pominju kao njegov naredni jesu Mančester junajted i Milan...Agent ovog fudbalera, Horhe Mendeš, navodno je ponudio ponovo ovog fudbalera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.