Borusija prodala Čelsiju rezervistu za 64 miliona

Izvor: B92, 02.Jan.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borusija prodala Čelsiju rezervistu za 64 miliona

Američki fudbaler i igrač Borusije Dortmund Kristijan Pulišić na leto će pojačati redove Čelsija, saopštio je nemački klub.

Pulišić će narednih šest meseci provesti u Dortmundu kao pozajmljeni igrač, a transfer je vredan 64 miliona evra.

Američki reprezentativac je ove sezone postigao tri gola uz četiri asistencije na 18 utakmica, a uglavnom je bio rezerva.

"Kristijanov veliki san je bio da igra u Premijer ligi. To svakako ima veze s tim što je Amerikanac... Nismo bili u mogućnosti da produžimo ugovor i zato smo prihvatili veoma unosnu ponudu Čelsija", rekao je sportski direktor Dortmunda Mihael Cork.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fabregas ide u Monako, pored plate čeka ga i 10.000.000

Izvor: Mondo, 02.Jan.2019

Tjeri Anri zove bivšeg saigrača...Foto: Guliver/Getty images/Julian Finney..Tjeri Anri i Sesk Fabregas ponovo u istom klubu. Ovaj put ne kao saigrači, već kao igrač i trener...Od 2003. do 2007. delili su svlačionicu Arsenalovog stadiona, a od iduće nedelje očekuje se da započnu saradnju u Monaku...Navodno,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.