Borusija priznala, Sančo uskoro napušta milionere!

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2019, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borusija priznala, Sančo uskoro napušta "milionere"!

Nemački klub ne vidi šansu za dužim zadržavanjem Engleza.

Džejdon Sančo je napustio Mančester Siti pre dve godine, "građani" su ga pustili za sumu od osam miliona evra. Deluje da je ovo najbolji posao Borusije Dortmund pošto trenutno devetnaestogodišnjaka procenjuju na više od sto miliona evra.

Samo Mihael Zorc je priznao da "milioneri" shvataju da ne mogu da ga zadrže još dugo u svojim redovima.

"Još nismo doneli odluku. Ali ne treba biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prorok da bi znalo da ga nećemo zadržati narednih pet godina. Sančo je zabeležio neverovatan progres u Borusiji, sumnjam da bi se ovako razvio da je ostao u Engleskoj", izjavio je sportski direktor kluba iz Dortmunda.

Sančo je ove sezone na devet utakmica zabeležio četiri gola i šest asistencija, Englez se najviše vezuje za povratak kući. Pitanje je samo koju če boju dresa nositi pošto su i Siti i Junajted itekako zainteresovani za krilnog igrača.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.