Borusija bi da pokvari planove Staroj dami i Bavarcima!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2019, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borusija bi da pokvari planove "Staroj dami" i Bavarcima!

"Milioneri" spremni da se uključe u trku za potpis talentovanog veziste.

Preneli smo ranije, Juventus je veoma zainteresovan za vezistu Bajera iz Leverkuzena Kaija Haverca.

Ovaj 20-godišnji fudbaler važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera u Evropi, oduševio je svojim partijama u dresu "Farmaceuta", delovalo je da je logičan sledeći korak odlazak u Bajern.

Ovog leta je ipak ostao na "Baj Areni", ali je jasno da će u skorijoj budućnosti promeniti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sredinu.

Juve je navodno i najbliži njegovom potpisu, ali su "Milioneri" spremni da se uhvate u koštac sa velikanima nemačkog i italijanskog fudbala.

Marko Rojs je nedavno izjavio da će učiniti sve u svojoj moći da ubedi Haverca da karijeru nastavi na "Signal Iduna Parku", samo je pitanje da li su u klubu spremni da izdvoje ogroman novac za talentovanog Nemca.

Nemački mediji prenose da bi vezista Leverkuzena narednog leta mogao da promeni sredinu, ali i da bi obeštećenje za njegove usluge moglo da iznosi i do 100 miliona evra.

Možda je ključ u Džejdonu Sanču, kojeg žarko želi Mančester junajted, ali navodno Englez nema nameru da menja sredinu.

Ipak, stvari bi lako mogle da se promene, videćemo kako će se ova situacija razvijati u narednom periodu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.