Borusija Dortmund želi Adema Ljajića

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2012, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borusija Dortmund želi Adema Ljajića

Dvostruki uzastopni šampion nemačke Bundes lige, Borusija iz Dortmund zainteresovana je za dovođenje srpskog reprezentativca i igrača Fiorentine, Adema Ljajića.

Nemački mediji prenose da je Borusija spremna da plati sedam miliona evra Fiorentini za usluge ovog igrača, kojeg je uprava "viole" stavila na transfer listu.

Ljajić je i pod suspenzijom, nakon što ga je na meču protiv Fiorentine fizički napao sada već bivši trener "ljubičastih" Delio Rosi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />Ljajić ima ugovor sa Fiorentinom do 2014. godine, a u redovima "milionera" pridružio bi se kolegi iz reprezentacije, štoperu Nevenu Subotiću.

Interesovanje za Adema Ljajića već je pokazao i engleski premijerligaš Everton, ali i Arsenal. Menadžer "tobdžija“ Arsen Venger spreman je da izdvoji 10 miliona evra, jer ga vidi kao alternativu iskusnom, ali povredama sklonom Tomašu Rosickom. Njegov kolega iz redova "karamela“ Dejvid Mojes spreman je da za bivšeg igrača Partizana izdvoji 11 miliona evra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.