Borna sredio Medvedeva, Delpo Verdaska, kraj za Stena

Izvor: N1 televizija, 01.Sep.2018, 06:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borna sredio Medvedeva, Delpo Verdaska, kraj za Stena

Borna Ćorić je savladao Danila Medvedeva u trećem kolu US Opena u tri seta, a Miloš Raonić je takođe sa 3:0 bio bolji od Stena Vavrinke. Istim rezultatom je i Huan Martin Del Potro dobio Fernanda Verdaska.

Medvedev i Ćorić su u prvom setu rano razmenili brejkove ali je hrvatskom igraču ostao brejk prednosti pa je on to sačuvao do kraja seta kog je dobio 6:3.  U narednom je Borna imao prednost brejka od starta, ali je pri rezultatu 5:4, kada je servirao za set izgubio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << servis. Ipak odmah potom je napravio brejk pa je dobio set 7:5. U trećem setu Hrvat dva puta odizma servis Danilu i dobija set 6:2.

U osmini finala Borna Ćorić igra sa Huanom Martinom Del Potrom.

Raonić i Vavrinka su odigrali prvi set bez brejka, a jedinu brejk priliku u tom setu je imao Švajcarac ali je nije iskoristio. Imao je Sten dve set lopte u taj-brejku ali je i njih propustio pa je Kanađanin dobio taj deo meča 8:6 iako je Vavrinka vodio 6:4.

U drugom setu takođe nije bilo ni izjendačenja, a kamoli brejk prilike sve do 10. gema kada je Raonić oduzeo servis Vavrinki a to je bila i set lopta. Tako je Miloš dobio drugi set 6:4. U poslednjem setu Vavrinka gubi dva puta servis i Raonić dobija treći set rezultatom 6:3

Naredni rival Milošu je Džon Izner koji je dobio Dušana Lajovića.

U ranoj fazi prvog seta duela Del Potro-Verdasko su oba tenisera naparvila po brejk, da bi Argentinac pri vođstvu 6:5 još jednom oduzeo servis Špancu pa je tako dobio prvi set 7:5. U drugom se desila ista slika kada su obojica izgubili po servis, ali brejkova više nije bilo. U taj-brejku Huan Martin koristi tek treću set loptu i dobija taj deo meča 8:6.

U poslednjem setu je Del Potro držao prednost brejka koju je stekao pri rezultatu 3:1 i dobio je taj set 6:3 za pobedu u tri seta. Naredni rival trećem teniseru sveta je Borna Ćorić.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.