Izvor: RTS, 19.Jun.2021, 20:13

Borkoviću treće mesto na postolju u Holandiji

rpski automobilista Dušan Borković zauzeo je treću poziciju na prvoj trci na stazi Zandvort u Holandiji i prvi put se ove godine popeo na postolje.
Vozač "NIS Petrol tima" u saradnji sa "Comtoyou racing" je nakon kvalifikacija, u kojima je obezbedio treću startnu poziciju na prvoj trci i osam novih bodova, izvezao i odličnu trku koju je završio na trećem mestu.

Borković posle prvog trkačkog dana u Holandiji ima novih 38 bodova, a u generalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << plasmanu sada zauzima devetu poziciju sa 86 poena.
"Srećan sam zbog osvojenog postolja naravno, ali sam siguran da nije bilo ovih tehničkih poteškoća koje sam imao, da sam mogao i bolje. Za sada ostvarujem svoj zacrtani cilj da na svakoj trci osvajam bodove i imam što bolju poziciju u generalnom plasmanu i naravno da predstavljam svoju Srbiju u lepom svetlu širom Evrope", rekao je Borković, navodi se u saopštenju.
Srpski as sutra vozi drugu trku sa početkom u 13.10 sati, a u svom Audi RS 3 LMS, startuje sa osme pozicije zbog pravila inverznog starta iz kvalifikacija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODLIČNA TRKA ZA DUŠANA BORKOVIĆA: Postolje u Holandiji za najboljeg srpskog automobilistu!

Izvor: HotSport.rs, 19.Jun.2021

Ponovo je sve oduševio. Dušan Borković je zauzeo treću poziciju na prvoj trci na stazi Zandvort u Holandiji. Samim tim, on se prvi put ove godine popeo na postolje. On je na kvalifikacijama obezbedio treću poziciju što mu je donelo novih 8 bodova. Potom je odlično vozio, pa je uprkos malim tehničkim...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.