Borković pobedio u prvoj trci, orilo se Bože pravde u Francuskoj!

Izvor: BKTV News, 05.Maj.2018, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borković pobedio u prvoj trci, orilo se "Bože pravde" u Francuskoj!

Srpski automobilista Dušan Borković na najbolji mogući način startovao je sezonu u TCR Evropa šampionatu, pošto je prvo osvojio pol poziciju u Francuskoj, a onda i pobedio u prvoj trci.

Vozač "Target competition" tima u svom automobilu Hyundai i30 N sa brojem 62 na stazi Pol Rikar osvojio je maksimalnih 30 bodova.

"Presrećan sam početkom sezone. Moram da priznam da sam bio uplašen, jer nisam vozio još od Dubaija prošle sezone i da sam juče prvi put seo u >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << nov auto. Odvezao sam savršen krug u kvalifikacijama, ali me brinuo start i potrošnja guma jer nisam dugo vozio Jokohame", rekao je Borković posle trke.

Himna "Bože pravde" slušala se u Dušanovu čast u Francuskoj, što je sjajna uvertira u nastavak sezone.

Sledeća trka na programu je sutra kada Borković startuje sa 10. pozicije.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

"Bože pravde" u Francuskoj " pobeda Borkovića

Izvor: B92, 06.Maj.2018, 12:44

Srpski automobilista Dušan Borković startovao je sezonu u TCR Evropa šampionatu prvo pol pozicijom u Francuskoj, a onda i pobedom u prvoj trci.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.