Borković: Jaka konkurencija, svaki bod biće važan

Izvor: B92, 17.Apr.2019, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borković: Jaka konkurencija, svaki bod biće važan

Najbolji srpski automobilista Dušan Borkiović izjavio je da spremno dočekuje start nove sezone i poručio da će učiniti sve da bude još bolji u odnosu na prošlu.

"Biće drugačije nego prošle sezone, konkurencija je jača, došli su neki vozači iz Svetskog šampionata, promenjen je sistem bodovanja, sada je svaki bod još važniji, potrebno je biti pametan i najvažnije je završavati trke", rekao je Borković novinarima u Beogradu.

On je priznao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prošle godine napravio grešku kada su mu zbog incidenta u Monci oduzeti bodovim a samim tim i prilika da se bori za titulu.

"Boriću se, na vozačkom sam vrhuncu, ima puno mladjih koji dolaze, ali verujem u sebe, imam iste kolege, novi auto, od svih staza jedino nisam vozio Hokenhajn u Holandiji, krećemo iz Hungaroringa, Monca je na kraju", objasnio je Borković.

Nova sezona u TCR Evropa kreće na stazi Hungaroring 27. i 28. aprila, a sezona se završava 12. i 13. oktobra u Monci.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.