Borjan izrekao tužnu istinu!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2019, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan izrekao tužnu istinu!

Golman crveno-belih sprečio još teži poraz, ali bio i veoma iskren nakon katastrofe u duelu sa Bajernom.

Milan Borjan je bio veoma tužan nakon katastrofe Zvezde.

"Boli i jako mi je teško. Primili smo pet golova kroz naše greške, žao mi je i ljudi koji dođu da navijaju za nas, oni zaslužuju mnogo više. Ovo su utakmice da uživaš da daš sve od sebe, da igraš za grb, ne za pare", rekao je čovek koji je spasao Zvezdu još veće bruke.

"Gubimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i pobeđujemo kao tim, dosta igrača pre par godina nije igralo za novac, tad mnogo više doprinosiš, ima i fudbalera koji ne znaju šta je Zvezda. Moramo da analiziramo, postoji strah protiv ovakvog protivnika. Moramo da pokušamo sve protiv Olimpijakosa da obezbedimo treće mesto i proleće u Evropi", dodao je golman reprezentacije Kanade.

"Zvezda ovo ne zaslužuje", kaže Borjan koji se izvinio navijačima na kraju uz konstataciju da se i iz ovakvih stvari uči...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda pognute glave, a šta je Milunović rekao na pitanje o atmosferi?

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2019

Nemanja Milunović je sinoć odigrao slab meč...Crvena zvezda je sinoć dobila veliki šamar od boljeg od sebe. Nemanja Milunović je odigrao slab meč, napadači Bajerna su briljirali pored njega....."Mislim da su pokazali svoju klasu i da su još uvek daleko od onog nivoa na kome smo mi trenutno....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.