Borjan: Lako je reći mogao si bolje... Prolazimo!

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan: Lako je reći "mogao si bolje"... Prolazimo!

"Bio je to težak šut", rekao je golman Zvezde nakon remija u Bernu.

/od reportera MONDA iz Berna/

Bez obzira na to što je na semaforu stadiona "Švajcarska" konačan rezultat utakmice između Jang Bojsa i Crvene zvezde glasio 2:2, najmanju krivicu za primljene golove gostiju svakako nosi čuvar mreže crveno-belih Milan Borjan.

Golman reprezentacije Kanade istakao se sa čak PET velikih odbrana na meču, ali kako je to uvek sa igračima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na njegovoj poziciji - postavljaće se pitanje, da li je moglo i bolje?

To se odnosi na vodeći gol Jang Bojsa već u 7. minutu kome su prethodili "kiksevi" Ivanića u skoku, pa Pankova u borbi za "drugu loptu", tako da je Asale istrčao pred Borjana i lako ga matirao, iako nije delovalo da je u pitanju bio savršen udarac.

Novinari su baš to pitali Borjana posle meča - da li je mogao bolje?

"Lako je gledati sa strane i reći 'mogao si bolje', ali bio je to težak šut. Možda sam mogao bolje, ali ko zna zašto je dobro to što se dogodilo. Generalno i ja i ekipa napredujemo, samo tako treba da nastavimo. Da 'ginemo' za ovaj grb koji nosimo i za naše navijače koji nas uvek bodre i kod kuće i na gostovanjima", kazao je Milan Borjan posle meča u Bernu.

Zvezda je imala i bolji rezultat u prestonici Švajcarske, ali nema razloga za nezadovoljstvo posle "bogatog" remija sa prvakom ove države, pred revanš u Beogradu.

"Odigrali smo mnogo dobru utakmicu, ali eto desio se taj penal, takva je bila sudijska odluka. Moramo da dignemo glave, idemo na 'Marakanu' da uđemo u Ligu šampiona. Ima još 90 minuta, ja verujem u svoje saigrače i verujem da možemo da prođemo", zaključio je Borjan.

Revanš se igra 29. avgusta na stadionu "Rajko Mitić".

Izvor: MONDO/Jovan Terzić

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.