Borivoje Ristić ponovo u Radničkom

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2020, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borivoje Ristić ponovo u Radničkom

Fudbalski klub Radnički dobio je danas još jedno pojačanje za nastavak sezone, pošto je ugovor sa tim klubom potpisao golman Borivoje Ristić.

Ristić je prošle sezone bio nezamenjiv član prve postave Radničkog, a ukupno je gol Nišlija branio 31 put.

Ristić je proteklu polusezonu proveo u grčkom AEL-u, a u karijeri je branio i za Dubočicu, Metalac, Sevojno, Teleoptik, BASK, Novi Pazar, Čukarički, Radnik, Rudar iz Velenja i Panseraikos.

"U >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Radničkom sam prošle sezone imao najuspešniju sezonu u karijeri. Otišao sam u Grčku kako bih rešio neke porodične stvari, ali nije ispalo tako, pa sada osećam veliko zadovoljstvo što sam se vratio u moju drugu porodicu. U Nišu mi je sjajno i kada sam odlučio da se vratim u Srbiju, nisam imao dilemu koji će to klub biti", rekao je Ristić, prenosi Radnički.

Ristić je naveo da očekuje da će nastaviti tamo gde je stao prošle sezone i istakao da se promenilo dosta igrača, ali da Radnički ponovo ima jak tim.

"Promenilo se dosta igrača, ali su i ostali neki iz prošlogodišnje ekipe... Radnički je ponovo stvorio jaku ekipu, imamo odličnog trenera, imamo novog kondicionog trenera, sa trenerom golmana sam već radio. Stvorena je snažna selekcija i sada je sve na nama. Čekaju nas teške pripreme i smatram da ćemo od 15. februara biti spremni da odmah krenemo u pozitivni niz i da se na proleće ponovo dokopamo Evrope", rekao je Ristić.

Fudbaleri Radničkog će do 24. januara trenirati u Nišu, a onda odlaze u turski Belek gde će ostati 15 dana i obaviti glavni deo priprema pred prolećni deo sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Borivoje Ristić se vratio u niški Radnički

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jan.2020

Iskusni golman Borivoje Ristić, član prošlosezonske prve postave Radničkog koji je sezonu završio na istorijskom drugom mestu u domaćem takmičenju, vratio se na "Čair" posle polusezone. 36-godišnji čuvar mreže istakao je da oseća veliko zadovoljstvo zbog povratka u svoju drugu porodicu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.