Borac smenio Petrovića, doveo Vojičića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2012, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac smenio Petrovića, doveo Vojičića

ČAČAK -

Trener Fudbalskog kluba Borac iz Čačka Slavko Petrović smenjen je danas sa tog mesta, a za novog šefa stručnog štaba postavljen je Slavko Vojičić, saznaje agencija Beta u tom klubu.

Petrović je u Borac došao početkom oktobra 2011. godine, a smenjen je sinoć na sednici Upravnog odbora kluba.

Slavko Vojičić, koga zvou Džo, rođeni je Čačanin, i ranije je bio trener Borca, a kao mogući naslednik Petrovića bio je pominjan početkom godine, kada je dobio profi trenersku licencu.

Borac je trenutno pretposlednji na tabeli, sa 15 bodova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borac smenio Petrovića i doveo Vojičića

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2012

Trener fudbalskog kluba Borac iz Čačka Slavko Petrović smenjen je danas sa tog mesta, a za novog šefa stručnog štaba postavljen je Slavko Vojičić, saznaje agencija 'Beta' u tom klubu...Slavko Petrović je u Borac došao početkom oktobra 2011. godine, a smenjen je sinoć na sednici Upravnog odbora...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.