Izvor: Blic, 02.Okt.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac se porazom oprostio od Evrope

Fudbaleri Borca nisu bili ni blizu velikog čuda na gostovanju velikom Ajaksu, pa su se oprostili od nastavka takmičenja u Evropi novim porazom - 2:0.

Posle ubedljivih 4:1 na stadionu Partizana "kopljanici" su igrali mnogo mirnije na svom terenu, ali ih to nije sprečilo da do Lige UEFA još jednom obraduju navijače. Borac nije pružio dobru partiju kao u Beogradu, ali ni odgovor sa druge strane nije bio preterano silovit pa je gledano manje više rutinsko odrađivanje posla domaćih. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Utakmica je ipak donela nekoliko uzbuđenja, a najveće u prvom poluvremenu je bilo pred golom Ajaksa. Ipak, Stojanović nije uspeo da glavom pošalje loptu u mrežu, iako je usamljen dočekao centaršut Antića.

Mreže su se tresle mnogo kasnije, na drugoj strani. Sarpong je u 71. minutu prvi poslao loptu iza Grahovca, a za sam kraj, u 95. minutu fenomenalni Suarez je postigao novi gol i potvrdio epitet ubedljivo najboljeg aktera ovog dvomeča.

U svakom slučaju Borac iz Čačka je napravio veliki uspeh plasmanom u 1. kolo Kupa UEFA, a iako je razlika u klasi bila više nego očigledna, ostaje utisak da se nije obrukao protiv Ajaksa, naročito uzimajući u obzir nekoliko fenomenalnih perioda na stadionu crno-belih pre dve nedelje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.