Izvor: RTS, 30.Apr.2022, 19:03

Borac savladao Zlatibor i odbranio domaći teren

Košarkaši Borca savladali su u Čačku ekipu Zlatibora sa 85:80 u prvom meču baraža ABA lige.
Borac je odbranio prednost domaćeg terena u uzbudljivom meču u Čačku.

Tim Marka Marinovića odlično je ušao u meč i prvu četvrtinu dobio sa ubedljivih 27:14.
Nakon deset minuta meča delovalo je da će Borac bez ikakvih problema izaći na kraj sa ekipom Zlatibora, ali se gosti nisu predavali bez borbe.
Delimično je Zlatibor smanjio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zaostatak do poluvremena, pošto se na pauzu otišlo sa sedam poena prednosti za Borac.
Čačani su i u trećoj četvrtini potpuno kontrolisali rezultat, ali je u poslednjoj deonici Zlatibor uspeo da smanji razliku na jednocifrenu brojku i učini završnicu uzbudljivom.
Ipak, Borac je odbio nalete rivala, upisao pobedu i poveo u baražu.
Dve ekipe sastaće se u sredu, kada će Zlatibor biti domaćin. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cedevita Olimpija rutinski do pobede nad Igokeom

Izvor: RTS, 30.Apr.2022

Košarkaši Cedevita Olimpije savladali su ekipu Igokee sa 93:79 u prvom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige i poveli sa 1:0 u seriji. . Cedevita Olimpija je opravdala ulogu favorita u dvorani "Stožice" u Ljubljani i došla na korak od plasmana u polufinale...Veoma rapsucane...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.