Bonuči: Oni koji su mi zviždali su idioti!

Izvor: B92, 18.Nov.2018, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bonuči: Oni koji su mi zviždali su idioti!

Italija nije uspela da pobedi Portugal na "San Siru", meč je završen rezultatom 0:0, što je gostima obezbedilo plasman na finalni turnir Lige nacija.

Pojedini igrači "azura" bili su na meti publike u Milanu, konkretno, Leonardo Bonuči, koji je prošlog leta baš iz Milana vratio u redove Juventusa.

Njemu je to očigledno teško palo, pa nije časio ni momenta da im uzvrati žestoko. Kaže da meč reprezentacije nije mesto da se izrazi nezadovoljstvo na klupskom nivou.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Bilo je pojedinih idiota na tribinama koji su zviždali! Ja imam poverenje u svoje kolege iz tima i u selektora, to je jedino važno posle svega", rekao je Bonuči.

Italija je bila bolja u prvih pola sata igre, ali nije imala dovoljno oštrine u napadu.

"Dali smo sve od sebe. Prvo poluvreme je bilo odlično, imali smo dve ili tri šanse, ali nismo ih iskoristili. Portugal je u drugom delu promenio taktiku, blokirali su naše kreativne igrače, Veratija i Žorginja na sredini terena. Ipak, mogli smo ostvariti bolji rezultat", izjavio je defanzivac Juventusa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.