Bombonjera premala i za trening

Izvor: RTS, 23.Nov.2018, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bombonjera" premala i za trening

Oko 50.000 navijača Boke Juniors došlo je na trening ekipe pred revanš meč sa River Plejtom u finalu Kopa Libertadores.
Ogromna euforija u Argentini, uoči verovatno najvažnije utakmice u istoriji Superklasika, nijednog momenta nije splasnula, što su pokazale pristalice Boke prepunim tribinama čuvene "Bombonjere" na treningu.

Kako piše argentinski Ole, već od ranog jutra po lokalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vremenu formirali su se redovi ispred stadiona, a čak 10.000 njih je moralo da bude uskraćeno za ulazak jer je Bombonjera bila krcata.
Trening je obeležio i upad navijača na teren, koga su pripadnici obezbeđenja i policije savladali, ali se umešao Karlos Tevez - izvukao iz njihovih ruku i dao mu klupsku trenerku sa sebe.

Revanš finala Kopa Libertadores na Monumentalu je sutra od 21 sat po srednjeevropskom vremenu, a u prvom meču na Bombonjeri bilo je 2:2.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Oko 50.000 navijača Boke na treningu pred finale sa Riverom (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2018

Oko 50.000 navijača Boke Juniors došlo je na trening ekipe kako bi pružili podršku pred revanš protiv najvećeg rivala River Plate za trofej prvaka Južne Amerike...Ogromna euforija u Argentini, uoči verovatno najvažnije utakmice u istoriji Superklasika, nijednog momenta nije splasnula što su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.